top of page
_

TULIPÁN TÓTVÁZSONY VENDÉGHÁZ

A Vendégház gyermek- és állatbarát szálláshely. A hálószobából, nappaliból és konyhából álló főépület mellett a külön épületben található nyári konyha és fürdőszoba tökéletesen kiegészítik egymást. Éld át velünk a családi kikapcsolódás élményeit és foglald le szállásod még ma!

NAPPALI

A világos és tágas nappaliban megtartottuk az eredeti cserépkályhát és a Vendégház azúrkék és türkiz színeivel dekoráltuk.

.
.

HÁLÓSZOBA FRANCIAÁGGYAL

Az Ön kényelmét szem előtt tartva kialakított standard hálószobánk megfelelő felszereltséggel és kényelemmel rendelkezik, hogy élvezetes tartózkodást biztosítson Tulipán Tótvázsonyban.

KONYHA

Ébredést követően nincs is jobb, mint egy forró kávé vagy meleg tea és egy finom reggeli, együtt a családdal. Készülj fel a biciklitúrára vagy strandolós napra a hűtővel és fagyasztóval felszerelt türkiz konyhánkban!

.
.

NYÁRI KONYHA ÉS FÜRDŐ

A Vendégház eredeti felosztását megőrizve a nyári konyha és a fürdőszoba külön épületben található. A teljeskörűen felszerelt konyha sütésre, főzésre alkalmas.
Merülj el a kádban egy hosszú és izzasztó túranapot, főzést, vagy játékot követően és élvezd a bekészített luxus fürdőszoba cikkeket!

JÁTSZÓHÁZ

A családbarát kialakítás részeként a gyermekek számára kialakított játszóház sem maradhatott el, így az egyik helységből teljesen felszerelt, számtalan egyéni és csoportos játékot tartalmazó játszóházat álmodtunk meg.

.
.

PAJTA

Az eredetileg pajtaként funkcionáló, a játszóház melletti helységben található "man cave", "pub" vagy kinti közösségi tér nappal tökéletesen alkalmas születésnapokra, kinti ebédre vagy árnyékos szülői menedékként való használatra, amíg a gyerekek játszanak, majd ha leszáll az est, az idősebb korosztály számára egyénileg kigondolt szórakozásra, beszélgetésre.

Foglalás:
30.000 Ft / éjszaka / 2 fő
50.000 Ft / éjszaka / 3-4 fő
65.000 Ft / éjszaka / 5-6 fő
házi kedvencek 5.000 Ft /éjszaka
férőhelyek száma: 6
/min. 4 éjszaka/

KAPCSOLAT

Thanks for submitting!

.
bottom of page