top of page
 • Hány férőhelyes a Vendégház?
  A Tulipán Tótvázsony Vendégház 6 fő befogadására alkalmas. A főépület nappalijában és a hálószobában 1-1 kétszemélyes franciaágy és a hálószobában egy kétszemélyes, emeletes gyermekágy található.
 • Hogyan tudok foglalni?
  Kérjük, a Vendégház foglalhatóságáról érdeklődj üzenetben! Írásbeli megkeresést követően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és tájékoztat az aktuális lehetőségekről. A Vendégház foglalása a foglalási díj 50%-ának megfizetésével lehetséges. A fennmaradó 50% részt az érkezést megelőző 1 héten belül szükséges kiegyenlíteni.
 • Mikor érkezhetek és meddig kell elhagynom a szálláshelyet?
  A foglalási időtartam első napján 15.00 órától tudod elfoglalni a szállást és az utolsó nap 10.00 óráig kell elhagynod.
 • Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a szobaár?
  Az éjszakánként meghatározott bérleti díj tartalma: Vendégház használata a szálláson elhelyezett kávékapszulák, tea stb. WiFi Felhívjuk a figyelmet, hogy a szobaár nem tartalmazza az éjszakánkénti idegenforgalmi adót. Az idegenforgalmi adó összege 300 Ft / éjszaka / 18. életévét betöltött vendég, mely érkezéskor a szálláson készpénzben vagy átutalással fizetendő.
 • Milyen fizetési módok érhetők el?
  A Vendégház foglalása banki átutalással lehetséges. A Vendégház igénybevételére a Vendégház által kibocsátott ajándékutalvány által is van lehetőség. Ajándékozz élményt születésnapra, évfordulóra vagy csak úgy, szeretetből. A Vendégház SZÉP kártyát nem fogad el.
 • Hány éjszakát foglalhatok?
  A Vendégház minimum 4 éjszakás foglalással érhető el.
 • Házi kedvenceket is fogad a Vendégház?
  Igen, a Vendégház állatbarát, felár ellenében cicádat vagy kutyusodat is magaddal tudod hozni, hogy az egész család együtt nyaralhasson!
 • Ki veheti igénybe a Tulipán Tótvázsony Vendégház szolgáltatásait?
  A Vendégház szolgáltatásait gyermekek és felnőttek egyaránt igénybe vehetik. A szállás állatbarát, így a család házi kedvenceit is örömmel fogadjuk.
 • Van lehetőség pótágyazásra?
  A Vendégházban pótágyazásra nincs lehetőség. A főépület nappalijában és hálószobájában 1-1 franciaágy és a hálószobában 1 emeletes gyermekágy található.
 • Van lehetőség dohányzásra?
  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Tulipán Tótvázsony Vendégház nemdohányzó szállás, így dohányzásra csak az arra kijelölt helyen van lehetőség.
 • Hol tudok parkolni?
  A Vendégház előtt, az udvaron kívül ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Felhívjuk a figyelmet, hogy a járművekért és a benne hagyott értéktárgyakért a Vendégház felelősséget nem vállal.
 • Mégsem utazom. Hogyan tudom lemondani a foglalást?
  Kérjük, hogy lemondási szándékod írásbeli úton, e-mailben jelezd felénk a tulipan.totvazsony@gmail.com -on! A foglalás a lefoglalt időtartam kezdő dátumát megelőző 30 napon kívül díjmentesen törölhető, ebben az esetben a foglaláskor kiegyenlített 50% foglalási díjat visszautaljuk a befizető számlaszámára. Amennyiben a lemondás az érkezés dátumát megelőző 30 napon belül történik, a foglaláskor kiegyenlített 50% foglalási díj nem jár vissza. Ha a foglalás lemondására az érkezést megelőző 7 napon belül kerül sor, a teljes időtartamra meghatározott foglalási díj fizetendő.
 • Kit tudok hívni, ha valamire szükségem van?
  A Tulipán Tótvázsony Vendégház vendégei a tartózkodás teljes időtartama alatt fordulhatnak a Vendégház kollégáihoz. Foglalást követően minden fontos információt megkapsz a kollégáinkkal való kapcsolatfelvételi lehetőségeket illetően.
 • Milyen távolságra vannak pl. boltok, éttermek, látnivalók?
  Ha egy közeli, jó éttermet keresel, hogy megünnepelhessétek az érkezést, a testvérházunkkal, a Zöld Tulipán Vendégházzal azonos utcában található Szőlősi Kocsma kollégái jó barátaink, jó szívvel ajánljuk a konyha ételeit és desszertjeit. Ha inkább egy frissítő kávét vagy hűs balatoni bort kóstolnál, a Szőlősi Kocsma teraszán megalapozhatod az est hátralévő részét és haza is viheted a rendelt finomságokat. Coop ABC és zöldséges is található Tótvázsonyban és a Kele Cukrászdából is sok finomság beszerezhető. Ha közeli programlehetőségeket keresel, blog és Instagram oldalunk számos kulturális és gasztronómiai ajánlóval vár.
bottom of page